De nieuwe hypotheken Rotterdam

Sinds 2005 het adres voor een andere kijk op advies en service. Onze klanten zijn voor ons stuk voor stuk speciaal. Naast een prima advies kunt ook verwachten dat wij u begeleiden van de aankoop tot de notaris en daarna.

    Gespecialiseerd in:

  • 1e woning kopers (starters)
  • Startersleningen
  • Doorstromers

     Kennismaking

Ons adviestraject begint met de kennismaking tussen de  adviseur en de klant.

De adviseur inventariseert op hoofdlijnen de doelstellingen, risicobereidheid, kennis, ervaring en financiële positie van de klant. Voor zowel de adviseur als de klant is het van belang om tijdens deze fase erachter te komen of de adviseur wat voor de klant kan betekenen. Verder informeert de adviseur de klant over de inhoud van zijn dienstverlening, de kosten van deze werkzaamheden en de wijze waarop deze worden gefinancierd.

     Onze services

Naast een door vaste tarieven gewaarborgd onafhankelijk en maatwerk advies staat ook de service bij ons in hoog aanzien.
Wij gaan hierin verder dan de gemiddelde hypotheek adviseur.

Uit onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat juist het helpen van onze klanten wordt gewaardeerd, dat helpen kan zeer breed gezien worden.
Het helpen kan al beginnen bij de vragen die starters, maar ook mensen met een hypotheek, hebben.
Het is daarom bij de nieuwe hypotheken mogelijk om een maximaal berekening te laten maken, welk huis hier dan bij hoort en welke maandlasten dit geeft. natuurlijk wordt dan ook de vraag gesteld of een maximale hypotheek wel wenselijk is.
We kijken mee op de huizensite’s en adviseren bijvoorbeeld over een aankoop makelaar.

Voordat u het koopcontract tekent kunnen wij het voor u doornemen om het u duidelijk te maken of eventuele fouten te verbeteren. Op uw verzoek nemen we dan zelf contact op met de verkopende makelaar om het contract aan te passen.
Indien u met ons verder wil houden wij uit uw naam contact met makelaars, banken, verzekeringsmaatschappijen en notarissen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Via onze makelaars kunt u een taxatie , bouwkundige keuring of een waardebepaling aanvragen. Indien u zich afvraagt of een hypotheek wel tot de mogelijkheden behoort zorgen wij voor een bespreking met de bank of u een hypotheek kan krijgen.
Vooral voor zelfstandigen is dit een uitkomst, waar moet ik aan voldoen en kan ik die leuke woning wel kopen.

Of u nu aan de eerste koopwoning toe bent of aan de tiende, spannend blijft het.
Wij zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk begeleid wordt van eerste gesprek tot aan de notaris en daarna.

De boven genoemde zaken staan er als service, eigenlijk zien wij het als onze standaard van dienstverlening.

Naast de leveringsakte en hypotheek akte kunt u ook bij onze notarissen terecht voor andere zaken die van belang zijn voor uw toekomst.
Bij het samen aangaan van de verplichting die bij een hypotheek komt kijken is het noodzaak om de onderlinge afspraken goed vast te leggen, hiervoor is de notaris de aangewezen persoon.
Regel dit gelijk met uw gang naar de notaris voor de hypotheek.

De notaris kan u informeren en helpen bij belangrijke onderwerpen als:

Samenlevingscontract

Huwelijkse voorwaarden bij huwelijk of geregistreerd partnerschap

Testamenten

Akte van verdeling bij scheiding

Vraag direct bij de hypotheek offerte ook deze aanvullingen aan, u profiteert dan van de korting omdat alles in één keer goed geregeld is.